a co powiecie o tych felgach wzor jest podobny do audi??
Jadę dziś oglądać to Octavię - podajcie mi swoje uwagi
Zwiń
X
-
Jadę dziś oglądać to Octavię - podajcie mi swoje uwagi
otomoto.pl to internetowa giełda samochodowa. W otoMoto kupisz i sprzedasz samochody osobowe, dostawcze, ciężarowe i motocykle, ale także maszyny o różnym przeznaczeniu, np. budowlane i rolnicze.
czy ten silnik ma 100KM? Podobno w dowodzie ma wpisaną moc 75kW, ale nie ma już oznaczenia silnika.
Czy wyposażenie jest zgodne z wersją GLX? No i co jeszcze, na co patrzeć?
Bedę ją oglądał wstępnie dziś około 18.00, więc wszystkiego nie zobaczę, jeśli będzie warta dalszej uwagi, dokładne oględziny jutro w dzień.
-
-
Sory to co widac na zdjęciu to jest 75 KM silnik AEE a nie 101 KM miałem ten sielnik i z zamknietymi oczami go poznam. W dowodzie powinien mieć 75 Koni mechanicznych napewno jest to 75 KM.
Silnik 101 KM ma oznaczenie na obudowie silnika 1.6 SR tu jest link jak wyglada taki silnik
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Sory to co widac na zdjęciu to jest 75 KM silnik AEE a nie 101 KM miałem ten sielnik i z zamknietymi oczami go poznam. W dowodzie powinien mieć 75 Koni mechanicznych napewno jest to 75 KM
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
hehe, droga instalacja LPG i 92 tys przebiegu.......
A świstak siedzi i zawija w te sreberka......
Ja mam 1,6 101 KM i jak kupowałęm miałą niemal 200 tys i to na PB. I w to przynajmniej wierzębyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Może kolega nie lubi śieczkobrzęków :lol: a podrugie niezajechanego diselka TDI trudno znaleść.
[ Dodano: Wto 03 Paź, 06 13:54 ]
Zamieszczone przez plebanhehe, droga instalacja LPG i 92 tys przebiegu.......
Ja mam 1,6 101 KM i jak kupowałęm miałą niemal 200 tys i to na PB. I w to przynajmniej wierzę
Komentarz
-
-
Gościu pisze że serwisowany zobacz naklejki w ksiażce servisowej lub w samochodzie w bagażniku przy kole zapasowym będzie naklejka typem nadwozia jaki silnik i ile KW jak bedzie silnik AEE to napewno 75 KM zrosztą to widac po obudowie silniora że to 75 KM jak pisałe j.w. Pozdrawiam i życze powaodzenia z szukaniem autka. No chyba że chce sz 2.0 bezyne to kolega ma do sprzedania.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PulseAgamek12, zadzown do goscia i powiedz mu ze cos Ci z tym silnikiem nie pasuje i zobaczymy co powie, jak nie jest uczyciwy w tej kwestii to nie warto sie ruszac z domu bo jak tu klamie to niespodzianek bedzie duzo wiecej...
A tak przy okazji: czy gdzieś znajdę opis wyposażenia Octavii w zależności od wersji? Bo coś mi się kołacze po głowie, że GLX miały szybki elektryczne, 2 jaśki?
Komentarz
-
-
[ Dodano: Wto 03 Paź, 06 13:54 ]
Zamieszczone przez plebanhehe, droga instalacja LPG i 92 tys przebiegu.......
Ja mam 1,6 101 KM i jak kupowałęm miałą niemal 200 tys i to na PB. I w to przynajmniej wierzę
znaczy włąściciel kompletny idiota i nie umie liczyćbyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez plebanznaczy włąściciel kompletny idiota i nie umie liczyć
Chociaż mozna podzwonić do serwisów, sprawdzić, popytać, uprawdopodobnić ten przebieg.
sie cuda zdarzają. Zreszą wnetrze powie wiele o przebiegu auta-wszystkiego ukryc sie nie da bo za drogo to kosztuje-trzeba tylko dobrze patrzeć, ale ten temat to już był wałkowany :szeroki_usmiech20v
Komentarz
-
-
Jest tez taka, kwestia, ze nie kazdy wie ile bedzie jezdzil danym autem, zalozyl LPG zeby bylo taniej,, w koncu te 3000 nie zwracaja sie az tak dlugo, moze przyplyw kaski i zmiana na nowe i szybka sprzedaz, a nie meczarnie przez pol roku bo dostane 1000zl wiecej, a w miedzyczasie, auto moze jesc nie wola, ale ubezpieczenie samo sie nie placi :idea:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomi98Agamek12 - daruj sobie taką octę z instalką Lovato , będziez miał tylko kłopoty !!!
octa 75PS czy 100 PS musi być zasilana porządną instalacjączyli tylko gaz IV gen.
ja osobiście w taki przebieg wątpie, no chyba że jest książka serwisowa i faktury z przeglądów - wtedy uwierzę :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12tomi98 napisał/a:
Agamek12 - daruj sobie taką octę z instalką Lovato , będziez miał tylko kłopoty !!!
octa 75PS czy 100 PS musi być zasilana porządną instalacjączyli tylko gaz IV gen.
ja osobiście w taki przebieg wątpie, no chyba że jest książka serwisowa i faktury z przeglądów - wtedy uwierzę
Napisałem przecież, że to już na 99,9(9)% nieaktualne
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomi98chciałem Ci tylko zwrócić uwagę na istotną sprawę czyli instalację, słysałem o wielu przypadkach montażu zwykłej ( czyli II gen.) do octy i niestety ale to zły wybór :wink:Dwuoctaviusz
starsza O1 1,8 `98 + LPG
i nowsza O2 1,6 `08
Komentarz
-
Komentarz